icon-arrow-right
HomeZiekenhuizen

Ziekenhuizen: topzorg in zorgvastgoed

Een gezonde organisatie woont in een gezond huis: een uitgebalanceerd, passend en prettig ziekenhuis. ZorgID biedt als professionele projectontwikkelaar in zorgvastgoed oplossingen om samen met u de risico's te beheersen, de kwaliteit van het zorgproces te versterken en waardebehoud van het gebouw te verzekeren.

ziekenhuizen
Eigen verantwoordelijkheid voor vastgoed, betekent dat ziekenhuizen risico's lopen op hun huisvestingskosten

Waardevast zorgvastgoed waar je prettig verblijft en werkt

De eigen verantwoordelijkheid in de financiering van huisvestingskosten brengt voor ziekenhuizen risico's met zich mee. Capaciteit, bezettingsgraad en optimalisatie van het zorgproces zijn nog belangrijker geworden. Een gebouw kan een omgeving en een sfeer creëren waarin specialisten en verpleegkundigen graag hun werk doen en waar patiënten en bezoekers zich welkom voelen. Nu ook ziekenhuizen met elkaar gaan concurreren, wordt het gebouw zelf steeds meer een factor van belang. Het moet efficiënt en mensvriendelijk zijn.

Flexibel toekomstbestendig zorgvastgoed

Daarbij moet elk ziekenhuis berekend zijn op veranderingen: veranderende wetgeving en patiëntenwensen, medische en technische vooruitgang. Een flexibel gebouw kan veranderingen opvangen en groei of krimp van de zorg ondergaan, zonder hoge bijkomende kosten. Ingebouwde flexibiliteit zorgt ervoor dat een gebouw kan voldoen aan de eisen van de tijd en daardoor zijn waarde behoudt, ook op langere termijn.

 

+