icon-arrow-right
HomeScheiden van wonen en zorg

Scheiden van wonen en zorg

Scheiden van wonen en zorg draagt bij aan de kwaliteit van de zorg èn aan de helderheid van de financiering. Hetzelfde geldt voor de scheiding tussen intramurale en extramurale zorg.
Maar wat betekent scheiden van wonen en zorg voor de vastgoedportefeuille? Hoe kan ketensamenwerking bijdragen aan het onstaan van nieuwe inspirerende modellen? 

sterk netwerk
Ga om tafel met zorgorganisatie, belegger, gemeente en corporatie, maar ook met maatschappelijke en commerciële marktpartijen en durf bestaande ideeën over woonzorgconcepten los te laten.

De cliënt verwacht steeds nadrukkelijker een one-stop-shop oplossing. Hij wil ondersteuning en begeleiding bij het maken van de juiste keuzes uit het brede aanbod van zorgaanbieders, zorgwoningen en verzekeringen. En hij wil bovenal duidelijkheid. Weten waar hij aan toe is, voor alle onderdelen van zorg, wonen en aanvullende faciliteiten. Dat veronderstelt vergaande ketensamenwerking. Cross-overs op het brede gebied van vastgoed en aanpalende terreinen. Vanuit open samenwerking tussen diverse disciplines kunnen inspirerende nieuwe modellen ontstaan. Tegelijkertijd vraagt dit om een overkoepelende visie, om het verenigen van brede kennis van zorg en vastgoed en om het bij elkaar brengen van de juiste partijen. Van institutionele belegger tot maatschappelijke organisatie.

Wij merken dat we dankzij onze jarenlange ervaring met zorg en vastgoed enerzijds vanuit een helicopterview inzicht en overzicht kunnen bieden. Maar ook vanuit specifieke zorg, vastgoed en financiële expertise kritisch kunnen meedenken en zorgen dat er ook daadwerkelijk stappen worden gezet en projecten worden gerealiseerd.

+